© 2021 Muller Wonen Goirle - Ontwerp & Techniek: BaakBeeld

‹ terug naar overzicht

 WONING TIEL

Soms komen er projecten voorbij die meer inhouden dan het samenstellen van een mooi en praktisch interieur. Dit is zo`n voorbeeld van een opdracht waarmee wij van Muller Wonen met veel gevoel te werk zijn gegaan. Sinds de plotselinge dood van hun destijds tienjarige dochter hadden de bewoners van deze woning niets meer aan hun interieur gedaan. Het mistte gezelligheid en warmte. De opdracht aan Muller Wonen luidde met name: geef onze dochter een plaatsje. Al snel werd duidelijk dat zonnig oranje en geel het uitgangspunt moest worden. Zonnebloemen staan namelijk al jaren symbool voor hun verloren dochter. Daarnaast was geel haar lievelingskleur. Dus kozen we een vrolijk oranje Kvadrat stof voor de fauteuil. Een foto uitgevoerd in IXXI zorgt voor kleur en herkenning, vooral op afstand. Ook in de verlichtingsarmaturen komt oranje terug. Als tegenhanger voor deze in het oog springende kleur hebben we gedempte grijsgroenen en grijs toegepast.

 

De bestaande eikenhoutenkast wordt vergezeld door de nieuwe oranje fauteuil `Feeling`en niervormige notenhouten salontafeltjes van VIBIEFFE. Om het geheel te binden een zacht wollen vloerkleed van BRINK & CAMPMAN met oranje toeven. De cilindervormige staande lamp heeft onderin een oranje lichtaccent. Om het fifties sfeertje te benadrukken overgordijnen met een mooi ingewerkt motief.

 

Het hangend dressoir heeft ten behoeve van de TV een geintegreerd plateau. Het geheel is uitgevoerd in grijsgroen zijdeglans gelakt MDF. Tafellamp van FOSCARINI. De VIBIEFFE bank heeft een afneembare hoes en is o.a. opgebouwd uit memoryfoam.

 

Rondom de tafel zes stoelen met donkergrijze lederen bekleding. Erboven een kluster van drie glazen FOSCARINI plafondarmaturen.

 

‹ terug naar overzicht