Over ons

Evert Muller

Al zijn leven lang weet Evert van aanpakken. Na verschillende afgeronde opleidingen, waaronder houtbewerking en logistiek, startte zijn veelbewogen loopbaan. Evert bekleedde uiteenlopende functies, van keukenrenoveerder tot logistiek manager. Zijn hart ligt echter al die tijd bij houtbewerking.

In 2001 pakt hij deze oude passie dan ook weer op: hij begint een houtbewerkingsbedrijf in de schuur van zijn ouders. Al gauw groeit zijn bedrijf uit tot een volledig interieurbouwbedrijf. Uitbreiding laat dan ook niet lang op zich wachten: Evert verhuist zijn zaak naar een nieuw pand, waar later ook een showroom bijkomt. Dertien jaar geleden betrekt Muller Wonen op Maat de huidige locatie in Goirle. Inmiddels zijn bijzondere deuren en kasten op maat de specialiteit.

 
Regi de Wildt-Muller

Ook Regi houdt niet van stilzitten. Zij studeerde reclame- en presentatietechnieken en later ook binnenhuisarchitectuur. Jarenlang werkte ze als visual merchandiser en interieurontwerper bij IKEA.

Dankzij het bedrijf van Evert gaat ook Regi’s ondernemershart echter steeds harder kloppen. Zij betrekt zichzelf dan ook meer en meer bij zijn bedrijf, totdat in 2007 de definitieve overstap volgt.
Regi zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt en is dan ook meestal het aanspreekpunt. Ze adviseert en denkt graag mee.

© 2021 Muller Wonen Goirle - Ontwerp & Techniek: BaakBeeld